Η εταιρεία μας


Η TV-MEDICAL ιδρύθηκε στις 19/6/2003, στην περιοχή του Νέου Kόσμου με σκοπό την Εμπορία Ιατρικών Ειδών, με εξειδίκευση, στο Αναλώσιμο Υγειονομικό Υλικό. Η πολυετή πείρα μας από το 1988 σε μεγάλες Πολυεθνικές Εταιρείες βοήθησε στο να επιλέξουμε ανταγωνιστικά προϊόντα σε πολύ καλές τιμές και να προσφέρουμε στην αγορά αξιοπιστία και πολύ καλό Service.
Πολιτική μας είναι, να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό στον πελάτη, σε λογικές τιμές, με άψογο Service, με υπευθυνότητα και σεβασμό στις ανάγκες του.
Οι κυριότεροι πελάτες μας είναι: Ιδιωτικές Κλινικές, Γηροκομεία, Φαρμακεία, Έμποροι και Ιδιώτες πελάτες.
Η εισαγωγή των προϊόντων μας γίνεται από Ευρωπαϊκές Χώρες (Γερμανία, Πολωνία, Ιταλία, Αγγλία) και Ανατολικές Χώρες (Κίνα, Ινδία) με όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά ISO και CE.
Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη από τον Οργανισμό DQS και πληρεί τις απαιτήσεις της Υπουργικής Απόφασης ΔΥ8δ/Γ.Π.οικ./1348/2004.
Τέλος, θα θέλαμε να προσθέσουμε, σύμφωνα με την συνέπεια που μας διέπει, ότι, θα συνεχίσουμε με την ίδια Σοβαρότητα, Σταθερότητα, Υπευθυνότητα και Σεβασμό, την ανοδική πορεία της εταιρείας μας. (Αυτό άλλωστε δείχνουν και τα Ετήσια Αποτελέσματά μας).

Με τιμή,

Ι . ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.